- Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans inşaatına bilirkişi engeli
- Adalet Nöbeti Takvimi-81. Hafta
- “Hukuk devleti, belirli bir siyasi grubun istekleri uğruna eğilip bükülemez!”
- Barınma ve mülkiyet hakkını rant aracı haline getiren torba yasa teklifi TBMM tarafından reddedilmelidir!
- “Mimarlar Odası’nın Perspektifinden İstanbul’un Cumhuriyet Yüzyılı” Sergisi Açıldı
- Bağımsız, eşitlikçi ve özgürlükçü çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutluyoruz
“Kentsel Boşluk” Temalı Kent Düşleri Atölyeleri Sergisi Maltepe Üniversitesi’nde
Bu yıl on beşincisini 18 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında “Kentsel Boşluk” teması çerçevesinde şubemizde gerçekleştirdiğimiz; mimarlığın kamusal ve toplumsal sorumluluklarına yönelik farkındalık yaratmak amacıyla 2005 yılından bu yana yürüttüğümüz Kent Düşleri Atölyeleri’nin ürünü olan öğrenci çalışmalarının paylaşıldığı sergimiz 7 Kasım 2022 Pazartesi günü TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy Binamızda ziyarete açılmıştı.
Bu dönem ilk kez üniversiteleri de dolaşan Kent Düşleri Atölyesi Sergisi ilk olarak 22 Aralık 2022 -30 Aralık 2022 tarihleri arasında Okan Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nde açıldı.
Son olarak 9 Mayıs 2023 Salı günü Maltepe Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nde açılışı yapılan on beşinci Kent Düşleri Atölyesi Sergisi’ni, öğrenci ve katılımcılar 30 Mayıs 2023 tarihine kadar ziyaret edebilecekler.